“Στόχος μας η αναβάθμιση των ξεχασμένων περιοχών του Πειραιά”

Στα Καμίνια βρέθηκε ο Γιάννης Μώραλης και είχε συνομιλίες με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής. Εν συνεχεία επισκέφθηκε το στρατόπεδο Παπαδογιωργή αλλά και το πάρκο στην οδό Αιτωλοακαρνανίας στο οποίο πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα αναπλάσεις πρασίνου.
Τον δήμαρχο Πειραιά συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος και ο πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Τάσος Πούλος.

Επιπλέον ο Δήμαρχος Πειραιά επιθεώρησε ένα οικόπεδο το οποίο συνορεύει με το 14ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά και αποτελούσε εστία μόλυνσης. Πριν 15 ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν εκτεταμένες εργασίες και ο χώρος πλέον είναι καθαρός.

“Μας ενδιαφέρει να δίνουμε έμφαση στις γειτονιές της πόλης”

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: “Για εμάς ο Πειραιάς δεν είναι μόνο το κέντρο, μας ενδιαφέρει να δίνουμε έμφαση στις γειτονιές της πόλης. Επισκέφθηκα τα Καμίνια απ΄ όπου ξεκίνησε μάλιστα η προεκλογική μας εκστρατεία. Συνομίλησα με καταστηματάρχες και πολίτες και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και οι ίδιοι διαπιστώνουν πλέον τις αλλαγές που ξεκινούν σιγά σιγά στην περιοχή τους. Ο στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε και να ζωντανέψουμε τις περιοχές του Πειραιά που μέχρι πρότινος ήταν ξεχασμένες”.

About kymaeditor

Check Also

Η Γλυφάδα αποκτά Δημοτικό Γηροκομείο στο χώρο του πρώην αεροδρομίου

Μια στέγη αγάπης και φροντίδας, ένα δημιούργημα άρτιας κατασκευής και υψηλών προδιαγραφών που απευθύνεται στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *