«Στόχος μου δεν είναι να διαφημίζω και να αυξήσω τα συσσίτια»

Οξύνεται η αντιπαράθεση στον Πειραιά εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Ο Γιάννης Μώραλης σε συνέντευξή του  το πρωί της Παρασκευής  άφησε νέες αιχμές κατά του ανθυποψηφίου του, Βασίλη Μιχαλολιάκου, τονίζοντας πως «δικός μου στόχος δεν είναι να διαφημίζω και να αυξάνω συσσίτια». Παράλληλα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα βγει νικητής από τη μάχη της κάλπης, επισημαίνοντας  πως «θα κερδίσουμε για να αλλάξουμε σελίδα στη πόλη».

«Το μόνο υπερκομματικό ψηφοδέλτιο νομίζω είναι ο “Πειραιάς Νικητής”, που είναι η δική μας προσπάθεια και πραγματικά πιστεύω ότι, επειδή οι πολίτες θέλουν υπερκομματικά ψηφοδέλτια και υπερκομματικούς δημάρχους, αλλά και Περιφερειάρχες, γενικότερα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχω την εντύπωση ότι πραγματικά θα κερδίσουμε σε αυτές τις εκλογές, για να αλλάξουμε σελίδα στον Πειραιά. Αυτή είναι η πεποίθησή μου», τόνισε ο  Γιάννης Μώραλης.

Μιλώντας στον ANT1, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι η διαφορά του με τον κ. Μιχαλολιάκο είναι ότι στόχος του ίδιου δεν είναι να διαφημίζει συσσίτια ή την αύξησή τους.

«Δεν μπορεί ο στόχος μίας δημοτικής αρχής να είναι η αύξηση των συσσιτίων, είναι ένα λανθασμένο μήνυμα προς τον πολίτη. Εμείς πρέπει να τα μειώσουμε και, παράλληλα, να βρούμε δουλειές στους ανθρώπους. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να κάνει ένας δήμαρχος και όχι να συντηρεί ένα δίκτυο μόνο κοινωνικής προστασίας, χωρίς να αναπτύσσει την πόλη», ανέφερε.

About kymaeditor

Check Also

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων: Αρχαιολογικός περίπατος στο Ιερό του Ποσειδώνα στην Καλαυρεία Πόρου

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία θρησκευτικά κέντρα του Αργοσαρωνικού, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *