“Στόχος του δήμου να υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά”

Με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκε ο Γιάννης Μώραλης όπου στο επίκεντρο των δύο πλευρών  βρέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον Πειραιά. Ειδικότερα ο δήμαρχος της πόλης είχε τετ α τετ  τον πρόεδρο κ. Νίκο Μανεσιώτη και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου και επί τάπητος τέθηκαν θέματα για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, τη δυνατότητα διάνοιξης της οδού Σωτήρος, τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Δεκεμβρίου, τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, τον εορταστικό στολισμό της πόλης κ.α.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Aντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε: “Με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά. Μας ενδιαφέρει να ακούμε τις προτάσεις των φορέων της πόλης,  προκειμένου να προχωρούμε σε ενέργειες προς όφελος του Πειραιά και των Πειραιωτών”.

About kymaeditor

Check Also

Ύδρα: Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα

Για την Ύδρα:  Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα για το νησί., …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *