«Στόχος τους να μας κλέψουν» – Πυρά Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κατά κυβέρνησης για το ΤΑΛΣ

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με αφορμή την επικείμενη ενσωμάτωση του Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος στο σ/ν για την συγχώνευση των ασφαλιστικών ταμείων δηλώνει:

Στην χώρα που οι αριθμοί ξεπερνούν τα γεγονότα. Στην χώρα που αντί να διορθώνουμε λάθη δημιουργούμε νέα. Στην χώρα που το κράτος βάζει το χέρι στην τσέπη των πολιτών, καταληστεύοντας τους.

Στην χώρα της προχειρότητας των μέτρων, προς τέρψιν των δανειστών της. Σε αυτή την χώρα προωθούνται εν κρυπτώ νομοσχέδια που στόχο έχουν να μας πάρουν τα λεφτά μέσα από τα πορτοφόλια. Δηλαδή να μας κλέψουν. Πράξη, η οποία θεωρείται αδίκημα και τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα.

Αναφερόμαστε βεβαίως στην περίπτωση του ΤΑΛΣ που ουσιαστικά πρόκειται για μια αυτασφάλιση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οι οποίοι καταθέτουν μηνιαίως τους κόπους και τους μόχθους της εργασίας τους, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, προκειμένου να τύχουν στο τέλος της σταδιοδρομίας τους το ποσό που τους αντιστοιχεί από αυτό το αποταμιευτικό πρόγραμμα.

Αυτό το ταμείο η κυβέρνηση έχει σκοπό να το εντάξει,  σε ένα σύστημα άλλων ταμείων που δεν έχουν κανένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα παρά μόνο ότι έχουν χρήματα, τα οποία εποφθαλμιά για να καλύψει τις μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού.

About kymaeditor

Check Also

Με ειδικότητες στη ναυπηγική βιομηχανία η ΕΠΑΣ Μαθητείας Ελευσίνας το επόμενο έτος – Συμφωνία ONEX Shipyards-ΔΥΠΑ

Με ειδικότητες στη ναυπηγική βιομηχανία όπου οι μαθητευόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν και αμοιβόμενη πρακτική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *