Στoν ΟΠΑΠ με 40.501.000 εκατ. ευρώ το ιπποδρομιακό στοίχημα

Η ΟΠΑΠ Investments Ltd ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση του δικαιώματος αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα, καθώς υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους 40.501.000 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών.

Ειδικότερα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι “σε κοινή συνεδρίασή του με το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων, έγινε σήμερα η αποσφράγιση των δυο οικονομικών προσφορών που υποβλήθηκαν στις 19.09.2014 από την  Ένωση Προσώπων “Intralot (SPV No. 1) Limited” και “Intralot (SPV No.2) Limited” και την ΟΠΑΠ Investments Ltd για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος”.

“Η ΟΠΑΠ Investments Ltd υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά ύψους € 40.501.000 εκατ. και ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder) σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

Πηγή:www.capital.gr

About kymaeditor

Check Also

Eurostat: Δεύτερη η Ελλάδα στις αυξήσεις τιμών των αγροτικών προϊόντων

Σημαντική αύξηση σημειώθηκε στις τιμές των γεωργικών προϊόντων στην Ελλάδα το β’ τρίμηνο του 2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *