Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ναυτικών στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Πειραιά,στον Άγιο Διονύσιο, πραγματοποιούν ς μέλη των ναυτεργατικών σωματείων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό.

Οι ναυτικοί σε όλες τις κατηγορίες πλοίων ήδη βρίσκονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, που λήγει αύριο στις 6 το πρωί.

Στη συγκέντρωση των ναυτικών συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ, που πραγματοποιούν και αυτοί απεργιακές κινητοποιήσεις με αφορμή το ασφαλιστικό, οι υπάλληλοι του υπουργείου Ναυτιλίας που κάνουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, αλλά και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας και των Λιμενεργατών που αντιδρούν στο ασφαλιστικό και στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

Η συγκέντρωση είναι σε εξέλιξη με ομιλίες των εκπροσώπων από τα 14 ναυτεργατικά σωματεία, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όπου αντιπροσωπεία των ναυτικών θα ζητήσει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Θ. Δρίτσα.

Στη συνέχεια θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας προκειμένου να αποφασίσει για την πορεία των κινητοποιήσεων των ναυτικών.

About kymaeditor

Check Also

Ο Πειραιάς υποδέχεται το εμβληματικό Γαλλικό ιστιοφόρο «Belem»

Έναν εξαιρετικά τιμητικό και σημαντικό ρόλο στο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στη Γαλλία συνεχίζει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *