Συλλήψεις για διακεκριμένη κλοπή στο λιμάνι του Πειραιά .

Τρεις  άνδρες συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ως συναυτουργοί για τέλεση διακεκριμένης κλοπής.

Συγκεκριμένα, οι τρεις άνδρες είχαν προβεί, χθες, σε διάρρηξη οικίας στη Μυτιλήνη, από την οποία αφαίρεσαν εκατόν πενήντα  χρυσές λίρες, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβιβάστηκαν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμάνι του  Πειραιά.

Οι  δράστες εντοπίστηκαν από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, το οποίο επέβαινε στο  πλοίο, στο πλαίσιο άλλων υπηρεσιακών αναγκών, και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα μέρη του πλοίου, εκατόν δέκα τέσσερις  συνολικά χρυσές λίρες, καθώς και διάφορα τιμαλφή. Ακολούθησε περαιτέρω έλεγχος εντός του πλοίου κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Πειραιά, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης της οικείας Λιμενικής Αρχής, πρωινές ώρες σήμερα, όπου βρέθηκαν επιπλέον τριάντα δύο  συνολικά χρυσές λίρες.

Ανωτέρω λίρες και τιμαλφή κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος, ενώ οι τρεις  συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν συνοδεία στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Θέματα ημερήσιας διάταξης προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου

Το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά που αφορά την   «Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής» θα πραγματοποιηθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *