Συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων οικογενειών στο δήμο Νίκαιας- Ρέντη

Σημαντική είναι η πρωτοβουλία του δήμου Νίκαιας- Ρέντη για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης αφού στο πλαίσιο των δράσεων “Στα Δύσκολα Μπορούμε Μαζί” πραγματοποιεί εκστρατεία συλλογής τροφίμων από τις 16 έως τις 29 Μαρτίου, με στόχο να ενισχυθούν οι οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης που έχει καταγράψει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: «Με πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας θα συλλέγουμε τρόφιμα για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου μας , στοχεύοντας στην κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας μέσα από θεσμούς συμμετοχής.

Κάθε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης έχει ανάγκη από συλλογικές δράσεις που υπηρετούν τις αξίες του ανθρωπισμού. Γιατί όπως λέει και το σύνθημά μας “Στα Δύσκολα Μπορούμε ΜΑΖΙ”».

Η συλλογή τυποποιημένων τροφίμων (ελαιόλαδο, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη) θα πραγματοποιείται στα ισόγεια των δυο Δημαρχείων:

Δημαρχείο Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10)

Δημαρχείο Αγ. Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 8)

Ώρες συλλογής τροφίμων: 9.00 π.μ.- 13.00

About kymaeditor

Check Also

“Γνωρίζοντας την Κάσο” από το σύλλογο Επαγγελματιών Κάσου

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Επιχειρηματιών και Εμπόρων Ηρωικής Νήσου Κάσου σε συνεργασία με τον Σύλλογος των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *