Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Σε θετικό κλίμα εξελίχθηκε η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.Από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου, στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Π. Πολιτάκης, Γ. Σωτηρίου και Μ. Πιττάκη, ο Γενικός και ο Αν. Γενικός Γραμματέας του ΕΣΠ Τ. Παντελάκης και Α. Μασουρίδης αντίστοιχα,.

Από την πλευρά του δήμου εκτός του Γιάννη Μώραλη παραυρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Α. Αργουδέλης, Γ. Μελάς και Σ. Γαϊτανάρος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Β. Ταταρόπουλος.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν σειρά από ζητήματα, που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία και τους ελέγχους που διενεργεί η Δημοτική Αστυνομία στην Κυριακάτικη Αγορά του Πειραιά, συζήτησαν το θέμα της υποβολής αιτήματος του Δήμου προς το Δασαρχείο για την επέκταση του Τινάνειου κήπου και της αποξήλωσης των κενών περιπτέρων από το κέντρο της πόλης, ενώ κατέθεσαν την ανησυχία τους και τα προβλήματα που προκύπτουν από την αύξηση του αριθμού μεταναστών στην πόλη.

Επίσης, στο πλαίσιο της συζήτησης για το κυκλοφοριακό και την εξέλιξη των έργων Τραμ και Μετρό, επεσήμαναν την αναγκαιότητα σωστής χρήσης και διαφύλαξης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, τόσο από τους δημότες όσο και από τους καταστηματάρχες, ώστε να παραμένουν ελεύθεροι αποκλειστικά και μόνο για την τροφοδοσία των καταστημάτων. Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για συνέχιση της στενής εποικοδομητικής τους συνεργασίας, με στόχο την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

About kymaeditor

Check Also

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων επισκέψιμη αύριο για το κοινό

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ανοίγει τις πύλες της για τις Ημέρες Θάλασσας 2024. Οι ωριαίες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *