Συνάντηση Κασιμάτη με τον Δήμαρχο του “αδερφού” Δήμου Μπέϊτ Σαχούρ της Παλαιστίνης

Επίσκεψη επαναβεβαίωσης των δεσμών φιλίας των Δήμων Κορυδαλλού και Μπεϊτ Σαχούρ πραγματοποίησε ο Δήμαρχος του «αδελφού» Δήμου Μπεΐτ Σαχούρ της Παλαιστίνης κ. Hani Al- Hayek στον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη. Ο κ. Al- Hayek, που συνοδευόταν από τη σύζυγο του και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Πρεσβείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα κ. Myhanad Jarrar, μετέφερε τα βαθιά αισθήματα φιλίας και ευγνωμοσύνης του παλαιστινιακού λαού και των κατοίκων του Μπεϊτ Σαχούρ στον κορυδαλλιώτικο λαό.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης εξέφρασε τα διαχρονικά αισθήματα φιλίας, αδελφοσύνης και αλληλεγγύης που συνδέουν τους δύο λαούς και τους δημότες των δυο Δήμων και ευχήθηκε να έχει αίσιο τέλος ο πολυετής και δίκαιος αγώνας του Παλαιστινιακού λαού.

Οι δυο Δήμαρχοι συμφώνησαν ότι είναι αμοιβαία η επιθυμία να εμβαθύνουν οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας των δυο πόλεων, μέσω των δυο επιτροπών που έχουν συσταθεί στο πλαίσιο της αδελφοποίησης από τα Δημοτικά Συμβούλια Κορυδαλλού και Μπεϊτ Σαχούρ, οι οποίες θα εξετάσουν τις δυνατότητες ανταλλαγής συγκεκριμένων δράσεων.

Ο κ. Al- Hayek προσκάλεσε τον Δήμο Κορυδαλλού στο Συνέδριο αλληλεγγύης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Ραμάλα της Παλαιστίνης, με αφορμή την ανακήρυξη του 2014 ως «Έτος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό». Τον Δήμο θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού κ. Γιώργος Μακρυνός.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βράκας, Μιχάλης Ευθυμιάδης, Λαμπρινή Μάνου, Γιάννης Σούλης και Δημήτρης Χριστοφορίδης.

About kymaeditor

Check Also

Η Γλυφάδα αποκτά Δημοτικό Γηροκομείο στο χώρο του πρώην αεροδρομίου

Μια στέγη αγάπης και φροντίδας, ένα δημιούργημα άρτιας κατασκευής και υψηλών προδιαγραφών που απευθύνεται στους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *