Συνάντηση Μώραλη- Δένδια για τη χρηματοδότηση του Πειραιά από επιχειρησιακά προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ

Η χρηματοδότηση του Πειραιά από επιχειρησιακά προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ καθώς και η ολοκλήρωση των έργων στον Δήμο Πειραιά που δεν έχουν προλάβει να συμβασιοποιηθούν και κινδυνεύουν με απένταξη ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν την Τετάρτη στη συνάντηση που είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκο Δένδια.

«Υποβάλαμε πρόταση για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης για την πόλη του Πειραιά, στηριζόμενο στις επιλεξιμότητες και τις κατευθύνσεις της νέας προγραμματικής περιόδου. Το σχέδιο αυτό για να μπορέσει να υλοποιηθεί απαιτεί τη συνδρομή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας», τόνισε ο Γιάννης Μώραλης μετά το πέρας της συνάντησης.
«Ζήτησα από τον κ. Δένδια να συμβάλλει ώστε να προσέλθει ο Πειραιάς με μια τεκμηριωμένη πρόταση βασιζόμενη στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί  για τη νέα προγραμματική περίοδο. Ο υπουργός απάντησε ότι το βλέπει θετικά και συμφώνησε να συζητήσουμε την εξειδίκευση της πρότασής μας σε επόμενη συνάντηση στο τέλος του μήνα», πρόσθεσε.

About kymaeditor

Check Also

Συρρικνώνεται ο ελληνικός αμπελώνας – Μείωση 65.000 στρεμμάτων την τελευταία 10ετία

Συρρικνωμένη εμφανίζεται η έκταση του ελληνικού αμπελώνα το 2021 παρά τις νέες φυτεύσεις των 6.300 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *