Συνάντηση Μώραλη με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Τα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης  και προβολής της πόλης, της αναβάθμισης των λειτουργιών της, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, της λειτουργίας της Κυριακάτικης Αγοράς, του παράνομου πλανόδιου εμπορίου, της καθαριότητας, των ανοιχτών εμπορικών κέντρων, της δημιουργίας  Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων κ.ά, έθεσαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά στον επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γ. Μώραλη, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

Ο Πρόεδρος, Ν. Μανεσιώτης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, έχοντας εντοπίσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς, εξέφρασαν την αγωνία τους και έθεσαν υπόψη του υποψήφιου Δήμαρχου Πειραιά τα θέματα της πόλης, που είναι συνυφασμένα με την ανάπτυξη και λειτουργία της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας. Επίσης, τόνισαν την αναγκαιότητα να αναληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα αναδείξουν τον Πειραιά σε διεθνές εποροναυτιλιακό κέντρο και θα τον βγάλουν από την αφάνεια και την ύφεση, ώστε να γίνει ένας φιλικός και ελκυστικός προορισμός κρουαζιέρας και όχι μόνο, βάσει των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει.

Η συζήτηση συγκεκριμένα επικεντρώθηκε στα θέματα της τουριστικής ανάπτυξης  και προβολής της πόλης, της αναβάθμισης των λειτουργιών της, των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, της λειτουργίας της Κυριακάτικης Αγοράς, του παράνομου πλανόδιου εμπορίου, της καθαριότητας, των ανοιχτών εμπορικών κέντρων, της δημιουργίας  Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων κ.ά.

Ο Γ. Μώραλης ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού του και δεσμεύτηκε να υλοποιηθούν άμεσα ζητήματα, μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και την κινητοποίηση κοινωνικών δυνάμεων, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της εικόνας του Πειραιά.

Ο Ν. Μανεσιώτης και τα μέλη της Δ.Ε. ευχαρίστησαν τον Γ. Μώραλη για την επίσκεψή του και επιβεβαίωσαν την αμέριστη βοήθεια του Συλλόγου στις προσπάθειες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής Πειραιά, για την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

 

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …