Συνάντηση Μώραλη με τον πρόεδρο των Σταθερών Συγκοινωνιών

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε  με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ κ. Νικόλαο Παπαθανάση.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ του Δήμου Πειραιά και της ΣΤΑ.ΣΥ., όπως είναι ο Βρεφονηπιακός σταθμός που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο από τη ΣΤΑ.ΣΥ, το έργο της τεχνικής επισκευαστικής βάσης, η δυνατότητα προβολής της τουριστικής καμπάνιας «Destination Piraeus» κ.α.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου, έτσι ώστε να επικαιροποιήσουν την υλοποίηση κοινών δράσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:
«Με χαρά υποδέχθηκα τον Πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ κ. Παπαθανάση. Αναλύσαμε την προοπτική νέων συνεργασιών που θα ωφελήσουν τους δημότες και την πόλη. Επίκεντρο της συνάντησης μας ήταν ο Βρεφονηπιακός σταθμός, αλλά και η τεχνική επισκευαστική βάση, ένα έργο ιδιαίτερης και ζωτικής σημασίας για τον Πειραιά, καθώς και τη δυνατότητα προβολής της τουριστικής καμπάνιας «Destination Piraeus». Θέλω να πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα επικαιροποιήσουμε με συγκεκριμένες δράσεις τη διάθεσή μας για περαιτέρω συνεργασία».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ κ. Νικόλαος Παπαθανάσης δήλωσε: «Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση με τον κ. Δήμαρχο. Αναφερθήκαμε κατά κύριο λόγο στο θέμα του Βρεφονηπιακού σταθμού, ο οποίος έχει παραχωρηθεί από τις Σταθερές Συγκοινωνίες. Συζητήσαμε για το ζήτημα της προτεραιότητας των παιδιών των Σταθερών Συγκοινωνιών.

Μιλήσαμε για την τεχνική επισκευαστική βάση και την πιθανότητα συνεργασίας μας για την προώθηση αυτού του μεγάλου έργου και της σημασίας που έχει για τον Πειραιά. Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε εκ νέου στο άμεσο μέλλον, για να δούμε το έργο της τεχνικής επισκευαστικής βάσης, την ένταξή της στο γενικότερο χωροταξικό σχέδιο του Δήμου και την προώθηση του έργου. Συζητήσαμε περαιτέρω για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό καθώς και για κοινές δράσεις που θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε προς όφελος των δημοτών και του επιβατικού μας κοινού».

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Κλειστά ΚΕΠ λόγω ανακαίνισης

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο του έργου «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΠ» που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *