Συνάντηση του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Στη συνεδρίαση των μελών του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου του Πειραιά παραβρέθηκε χθες ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος.
Κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου του ΔΣΠ, συζητήθηκαν ζωτικά θέματα του κλάδου όπως ο ΦΠΑ των δικηγόρων, ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας και η μείωση της δικηγορικής ύλης.
Ο κ. Κατσαφάδος, του οποίου η παρουσία στην πόλη του Πειραιά είναι καθημερινή , δεσμεύτηκε  να διατηρηθεί το Δικαστικό Μέγαρο στο κέντρο του Πειραιά, ενώ  αναφερόμενος στον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, δήλωσε ότι βασικά άρθρα του  έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους δικηγόρους που υποστηρίζουν ότι «πλήττουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών τόσο στη διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης, όσο και στη διαδικασία των πλειστηριασμών ακινήτων»,  και επιφυλάχθηκε ότι θα συναντηθεί εκ νέου με τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΠ μετά τη σύνθεση της νέας Βουλής προκειμένου να ανοίξει και πάλι ο διάλογος περί των αλλαγών του ΚΠΔ.
Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Παναγιώτης Πετρόπουλος δήλωσε:
«Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Βουλευτή Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο ο οποίος έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του για τις τοπικές υποθέσεις αλλά και γενικότερα για τον κλάδο μας.»

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Λόγω των εκδηλώσεων κατά την παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των XXXIII …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *