Συναντήσεις Μιχαλολιάκου για τα Δικαστήρια Πειραιά- «Να μην χαθεί ούτε μια μέρα» το μήνυμα του δημάρχου

 Μετά τις εξελίξεις  για τη μετεγκατάσταση  των Δικαστηρίων Πειραιά  στο πρώην κτίριο της Ράλλειο σχολής και όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε αυτής της απόφασης (κάτι που γράψαμε και εμείς με αναλυτικό ρεπορτάζ στο οποίο δικαιωθήκαμε) ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε συναντήσεις την Τετάρτη στο Δημαρχείο για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ειδικότερα, συναντήθηκε  με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΘΕΜΙΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ» κ. Βασίλη Χανδακά, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γεώργιο Σταματογιάννη και το Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο και άλλους συμβούλους με αφορμή την αυτοψία που πραγματοποίησαν στο κτίριο της Ραλλείου.

Ο κ. Μιχαλολιάκος στην τοποθέτησή του, ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και τον Υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου που αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου, δημοτικών παρατάξεων, του Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά και των φορέων της πόλης να μείνουν τα δικαστήρια στον Πειραιά και ενημέρωσε τον κ. Χανδακά και τους συνεργάτες του, ότι όλα τα στοιχεία για το κτίριο είναι στη διάθεσή τους. Σκοπός μας, τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος, είναι να μην χαθεί ούτε μέρα.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της «ΘΕΜΙΔΟΣ» ενημέρωσε τον κ. Μιχαλολιάκο για την εντολή που δόθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να γίνει άμεσα η προκαταρκτική μελέτη για το κτίριο της Ραλλείου και για τα βήματα που πρόκειται να γίνουν από την Κατασκευαστική.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Σταματογιάννης χαιρέτισε την απόφαση να μείνουν τα Δικαστήρια στην πόλη, αλλά και την πρόταση του κ. Μιχαλολιάκου να παραχωρηθεί το κτίριο της πρώην Ραλλείου για τη δημιουργία του νέου Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά.

About kymaeditor

Check Also

Τροποποιήσεις στη γραμμή 1 του μετρό και στη γραμμή 7 του τραμ

H ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό  πως με εντολή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, λόγω διεξαγωγής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *