Συναυλία στους στύλους του Ολυμπίου Διός από την ΕΛΣ.

Με μια μεγάλη συναυλία με αποσπάσματα από διάσημες όπερες, που θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός), η Εθνική Λυρική Σκηνή ολοκληρώνει την καλλιτεχνική περίοδο 2014-15. Η συναυλία με τα δημοφιλή αποσπάσματα από αγαπημένες όπερες όπως, ο Ναμπούκο, ο Τροβατόρε, ο Οθέλλος, ο Μάκμπεθ, η Τόσκα, και με την συμμετοχή του συνόλου των καλλιτεχνικών δυνάμενων της ΕΛΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου, και έχει στόχο να προσφέρει στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης μας, μια μοναδική εμπειρία.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αρχιμουσικός Μύρων Μιχαηλίδης θα έχει την ευθύνη της μουσικής διεύθυνσης της συναυλίας και σολίστ θα είναι δύο από τους διαπρεπέστερους μονωδούς της ΕΛΣ, η υψίφωνος Τσέλια Κοστέα και ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς, καθώς και ο τενόρος της νεότερης γενιάς Δημήτρης Πακσόγλου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του Ολυμπιείου δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.

About kymaeditor

Check Also

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο ηθοποιός Γιάννης Φέρτης, σπουδαίος πρωταγωνιστής του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *