Η Παναγιώτα Ρούπα φθάνει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Ξανάρχισε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η δίκη των κατηγορούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011.

Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα.

Συνελήφθη σήμερα, περίπου στις 6 το πρωί, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, 48 ετών, που διώκεται ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Πόλα Ρούπα εντοπίστηκε σε σπίτι στα νότια προάστια, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της. Μαζί με την 48χρονη συνελήφθη και μια 25χρονη για υπόθαλψη, καθώς τη φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Οι συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Πηγή:ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

ΥΠΕΝ: Για πρώτη φορά στη χώρα Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός

Η πράξη συγκρότησης της Εθνικής Χωρικής Στρατηγικής για τον Θαλάσσιο Χώρο (ΕΧΣΘΧ), με την οποία εξειδικεύεται και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *