Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του “Βιντσέντζος Κορνάρος”

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του«Βιτσέντζος Κορνάρος»   καθώς το ρυμουλκό που αναμενόταν  από τη Μύκονο προκειμένου να αποκολλήσει το πλοίο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το ρυμουλκό δεν κατάφερε να φτάσει στον λιμενοβραχίονα της Κάσου και πήρε πορεία προς την Αστυπάλαια.

Μοιραία, παραμένει άγνωστο το πότε θα τελειώσει η περιπέτεια των 227 επιβατών και των 55 ατόμων του πληρώματος -που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο πλοίο- καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για την περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο προσάραξε στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου λόγω ισχυρών ανέμων κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του, χωρίς ωστόσο να έχει σημειωθεί εισροή υδάτων ή κάποιος τραυματισμός.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ανάφη – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδος και επιστροφή.

Αναρωτιέται κανείς ποιές είναι οι συνθήκες για τους κατοίκους του Αρχιπελάγους και πώς είναι να νιώθεις τόσο αποκλεισμένος στη χώρα σου αν και νομοταγής πολίτης.

About kymaeditor

Check Also

Πειραιάς: Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

Με λαμπρότητα και υπερηφάνεια από την πλευρά της μαθητιώσας νεολαίας πραγματοποιήθηκε η Παρέλαση για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *