Συνομιλία Μιχαλολιάκου με κατοίκους στη πλατεία Πηγάδας

Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε την Παρασκευή γειτονιές και καταστήματα της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Ο Β. Μιχαλολιάκος μιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες στην πλατεία Πηγάδας, αφού τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τα καλά τους λόγια, τόνισε: «Στην πλατεία Πηγάδας κάνουμε ένα πολύ σημαντικό έργο. Την πρώτη βιοκλιματική πλατεία. Δημιουργείται με τέτοια υλικά που θα μειώνουν τη θερμοκρασία.

Αυτή η παραδοσιακή πλατεία θα είναι και πιο ελκυστική και πιο όμορφη για όλους τους Πειραιώτες, μικρούς και μεγάλους.

Σκεφτείτε ότι σε απαγορευτικές συνθήκες, σε συνθήκες εθνικής φτώχειας, στον Πειραιά βάλαμε ψηλά τον πήχη και καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα τεράστιο έργο, συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ, το οποίο αλλάζει την εικόνα της πόλης.

Και επειδή κάποιοι λένε αυτονόητο το ένα, αυτονόητο το άλλο, αφού λοιπόν ήταν αυτονόητο, γιατί δεν το έκαναν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, που ήταν σε περίοδο «παχέων αγελάδων», περίοδο οικονομικής ευημερίας για όλη την Ελλάδα;

Γνωρίζετε πολύ καλά τι βρήκαμε στον Πειραιά, όταν αναλάβαμε. Γνωρίζετε γιατί και εσείς όπως και εγώ, σε αυτήν την πόλη κατοικούμε. Ο Πειραιάς δεν είναι πια η πόλη των σκουπιδιών, της ανυποληψίας και της εγκατάλειψης.

Όλα αυτά που κάναμε αυτά τα 3,5 χρόνια είναι οι βάσεις των όσων θα χτίσουμε τα επόμενα πέντε χρόνια. Κάθε ημέρα κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.»

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *