Συντήρηση του οδικού δικτύου από τον Δήμο Κορυδαλλού.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο έργο συντήρησης του οδικού δικτύου του Δήμου Κορυδαλλού που θα καλύψει δρόμους συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων. Το έργο, προϋπολογισμού 2.337.400,00 € χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και εκτελείται από τον Δήμο Κορυδαλλού.
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης τόνισε ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδοποιίας που έχουν γίνει στην πόλη και ένα από τα πιο σημαντικά έργα ασφάλειας για τους δημότες. Υπογράμμισε επίσης ότι, εκτός από ένα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητας, είναι και ένα ακόμα σημαντικό βήμα αλλαγής της εικόνας της πόλης σε συνδυασμό με τα μεγάλα έργα του Μετρό, της ανάπλασης της έκτασης των πρώην φυλακών και του Κλειστού Κολυμβητηρίου.
Οι εργασίες, που ξεκίνησαν από την περιοχή του Σχιστού και θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες, περιλαμβάνουν την ανακατασκευή συνολικά 385 οδών και τμημάτων οδών. Θα ακολουθήσουν η περιοχή της Δεξαμενής και του Άνω Κορυδαλλού και στη συνέχεια των περιοχών του Ι.Ν Ταξιαρχών, της Πλατείας Μερκάτη και του κεντρικού Κορυδαλλού. Το σύνολο του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Με ενημερωτική επιστολή του στου κατοίκους του Σχιστού, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Καλούδης ζητά την κατανόηση τους για την προσωρινή αναστάτωση. Ενημερώνει δε ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210-4990711- 712 καθώς και με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *