φωτό αρχειου

Σχέδιο προώθησης της Κρουαζιέρας στο Βόρειο Αιγαίο.

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε προ ημερών ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρος Κόντες με τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένος (ΡΑΛ) του ΥΝΑ Καθηγητή κ. Κ. Μουτζούρη στο πλαίσιο των επισκέψεων που κάνουν οι φορείς της κρουαζιέρας για τη βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων στην περιφέρεια.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος, με την παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων και Διευθυντών Διευθύνσεων, εκπροσώπων του Εμπορικού Επιμελητηρίου, καθώς και ναυτικών – τουριστικών πρακτόρων.

Το κλιμάκιο ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρουπόλεως κ. Σταύρο Σταυράκογλου, για την πρόοδο των εργασιών και τα μελλοντικά σχέδια, σύμφωνα με το master plan.

Από πλευράς ΕΕΚΦΝ παρουσιάστηκε σχέδιο δράσης και προβολής της κρουαζιέρας και ιδιαίτερα πρόταση για 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες στο Βόρειο Αιγαίο, με κύριο στόχο την προσέλκυση τουριστών από Ανατολικές Ευρωπαϊκές Χώρες και Τουρκία.

Αντίστοιχες συναντήσεις είχαν εν συνεχεία οι κ. Κόντες και Μουτζούρης με φορείς κατά την επίσκεψη τους  τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας .

Η δημιουργία υποδομών στα λιμάνια παραμένει το ζητούμενο για την  ανάπτυξη της κρουαζιέρας η Βόρεια Ελλάδα όμως διαθέτει αξιοθέατα και λιμάνια για να υλοποιηθεί ανάπτυξη.

About kymaeditor

Check Also

Απαλλάσσονται από αστική ευθύνη για συναλλαγές του ΤΑΙΠΕΔ τα μέλη του ΔΣ του Ταμείου

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ δεν έχουν αστική ευθύνη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *