Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων:’Να μην αποτελέσει ο τουρισμός αντικείμενο πολιτικής εκμετάλευσης’

«Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελέσει θέμα για πολιτική εκμετάλλευση αν θέλουμε να προασπίσουμε και προστατεύσουμε τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).
Ο Σύνδεσμος υπογραμμίζει την ανάγκη να γίνει μία αντικειμενική αντιμετώπιση της επόμενης ημέρας, με ομοψυχία και με απόλυτη ψυχραιμία προκειμένου να διαφυλαχθεί ο ελληνικός τουρισμός και να καθησυχαστούν οι ξένοι tour operators, δεδομένου ότι η πραγματικότητα είναι ότι οι τουρίστες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα. «Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και αποτελεί τον πιο δημοφιλή και ελκυστικό τουριστικό προορισμό», καταλήγει.
Στο πλαίσιο αυτό ο ΗΑΤΤΑ πραγματοποίησε έκτακτη συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή τουριστικών γραφείων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας, τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις έκτακτες καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες. Ολα τα θέματα καταγράφηκαν και θα αναζητηθούν οι λύσεις σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

About kymaeditor

Check Also

Έρευνα ΒΕΑ: Να αυξηθεί η διαλειτουργικότητα του ΓΕΜΗ και να προσφέρει περισσότερες επιχειρηματικές πληροφορίες

Καθοριστική είναι η συμβολή του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) στη βελτίωση της λειτουργίας μίας επιχείρησης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *