Σύσκεψη για τα Λιπάσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

Σύσκεψη για το θέμα της αξιοποίησης των 660 στρεμμάτων της λιμενοβιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας- Κερατσινίου πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου και με τη συμμετοχή του νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη, του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε λόγω των τελευταίων εξελίξεων με αλλαγές στην χρήση γης, σε βάρος της ανάπλασης της έκτασης και της δημιουργίας χώρων πρασίνου και αναψυχής.

Η έκταση των 660 στρεμμάτων έχει μεγάλη σημασία για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και η παραγωγική ανάπλασή της με την δημιουργία και χώρων πρασίνου, με πρόσβαση των πόλεων στην θάλασσα, αποτελεί μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων όλη της περιοχής.

Στην διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε να δημιουργηθεί από την Περιφέρεια και τον Δήμο κοινή ομάδα εργασίας, η οποία θα συγκεντρώσει και θα εξετάσει όλα τα στοιχεία των επερχόμενων αλλαγών και θα καθορίσει τους τρόπους αντίδρασης.

Να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη είχε κληθεί και ο σημερινός Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από συνεργάτιδά το

 

About kymaeditor

Check Also

Τροποποιήσεις στη γραμμή 1 του μετρό και στη γραμμή 7 του τραμ

H ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό  πως με εντολή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, λόγω διεξαγωγής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *