Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του επιβατηγού-καταμαράν Sea jet 2, την Κυριακή.

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής , η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ ”ΣΗ ΤΖΕΤ 2” που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Θήρα – Αμοργό – Κουφονήσι – Νάξο – Μύκονο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμάνι της  Φολέγανδρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το ”ΣΗ ΤΖΕΤ 2” συνέχισε το δρομολόγιό του για Σαντορίνη, ενώ οι 142 επιβάτες που ανέμεναν στο λιμάνι τςη Φολέγανδρου προς επιβίβαση στο πλοίο, προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρίας.

Στη συνέχεια,ο  Πλοίαρχος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Θήρας για περιστατικό μηχανικής βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή, ενώ αφού κατέπλευσε στο λιμάνι της Θήρας την 14:30 αντί της προγραμματισμένης 11:45 και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια όλοι οι επιβάτες, του απαγορεύτηκε ο απόπλους.

Απογευματινές ώρες , ήρθη η απαγόρευση απόπλου του πλοίου για εκτέλεση μεμονωμένου πλου προς λιμένα Περάματος Πειραιά, κενό επιβατών, ενώ όλοι οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρίας.

About kymaeditor

Check Also

Νέος δικαστικός χάρτης: Πανελλαδική αποχή 23-30 Απρίλιου προτείνει η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κατά τη σημερινή της συνεδρίαση στην Αθήνα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *