Τα παιδικά πορταίτα της Όλγας Τζιρακιάν στο Κέντρο Τέχνης Καστέλλας

Το σπουδαίο έργο της Όλγας Τζιρακιάν με θέμα ’Παιδικά Πορτρέτα’ παρουσιάζεται στο Κέντρο Τέχνης Καστέλλας, στην οδό Καραγεώργη Σερβίας.

Στο έργο της Όλγας Τζιρακιάν, τα παιδικά πορτρέτα, είναι μια πραγματική απόδραση στην αθωότητα των παιδικών χρόνων και μία επιβεβαίωση της δύναμης και της διεισδυτικότητας του παιδικού βλέμματος.

H Όλγα Τζιρακιάν γεννήθηκε στην Αθήνα και πήρε τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις όπως : γκαλερί-Αιγόκερως, γκαλερί Enigma, Κέντρο Τέχνης Καστέλας, Affordable Art (Η.Π.Α) ενώ, έπειτα από τις ατομικές εκθέσεις της ‘’Mare’’ στην DownTown Art Gallery Shop στο Κολωνάκι (2010) και ‘’Seduction’’ στην Galerie Art Present στο Παρίσι (2011), ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την μελέτη και σπουδή της προσωπογραφίας και των τεχνικών του ακαδημαϊκού στυλ. Στόχος της τέχνης της, όπως η ίδια επισημαίνει, είναι η ανάδειξη της εσωτερικής ομορφιάς των ανθρώπων. Πηγή έμπνευσης της αποτελεί πάντοτε το ελληνικό φως και ο άνθρωπος.

Πινακοθήκη-Γλυπτοθήκη : Κέντρο Τέχνης Καστέλλας, Καραγεώργη Σερβίας 3 Καστέλλα , Τηλ 210 4221925, [email protected]

About kymaeditor

Check Also

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του βιοκλιματικού Στεγάστρου της κεντρικής αγοράς του Πειραιά

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του βιοκλιματικού Στεγάστρου της κεντρικής αγοράς της πόλης, μια μεγάλη ανάπλαση η οποία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *