Τα τριγλυκερίδια και οι φυσιολογικές τιμές τους. Ποια η κατάλληλη διατροφή για την μείωσή τους

Τα τριγλυκερίδια και οι φυσιολογικές τιμές τους. Ποια η κατάλληλη διατροφή για την μείωσή τους

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D., medlabnews.gr Η παχυσαρκία, η καθιστική ζωή, το κάπνισμα, η υπέρμετρη χρήση αλκοόλ, δίαιτες υψηλές σε υδατάνθρακες, διάφορα φάρμακα, ακόμη και διάφορες παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης και χρόνιες νόσοι των νεφρών, έχουν σαν αποτέλεσμα την άνοδο των τριγλυκεριδίων στο αίμα. Τα τριγλυκερίδια ονομάζονται και ουδέτερα λίπη. Είναι οργανικές χημικές ενώσεις, και …

Πηγη: Ιατρικα Νεα

About kymaeditor

Check Also

Ραγδαία αύξηση της μωβ μέδουσας στις ελληνικές θάλασσες

Ραγδαία είναι η αύξηση του πληθυσμού των μωβ μεδουσών το τελευταίο διάστημα με ιδιαίτερη επιβάρυνση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *