«Τελειώνει» η παρουσία Τόμσεν στην Ελλάδα

Όσο είδαμε, είδαμε τον Πόλ Τόμσεν στην Ελλάδα, μιας και η παρουσία του στη χώρα μας φτάνει στο τέλος της, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή.

Νέος επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα είναι ο κ. Ρίσι Γκογιάλ, μετά την αναβάθμιση του κ. Πόλ Τόμσεν, ο οποίος από την περασμένη εβδομάδα ανέλαβε χρέη διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ.

Οι νέες αυξημένες αρμοδιότητες του κ. Τόμσεν σηματοδοτούν την αποχώρησή του από το ελληνικό πρόγραμμα, η ευθύνη για το οποίο περνά στο μέχρι τώρα νούμερο δύο της αποστολής. Ήδη ο κ. Γκογιάλ έχει αναλάβει τα καθήκοντά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζεται για τις επόμενες αποστολές στην Ελλάδα.

O κ. Τόμσεν αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι παρών στη «συνάντηση των Παρισίων» με τους Ελληνες υπουργούς στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος, εξάλλου, θα επιβλέπει το ελληνικό πρόγραμμα, ως διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την κάλυψη της θέσης.

About kymaeditor

Check Also

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου – Οι νέες ημερομηνίες

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023 για την οικονομική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *