Τετ α τετ Βαρβιτσιώτη- Μώραλη-Στο επίκεντρο οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Ναυτιλίας και δήμου Πειραιά

Oι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και του δήμου Πειραιά, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε,  ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης, με τον αρμόδιο υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσώτη.

Ιδιαίτερη έμφαση στη συνάντηση των δύο ανδρών δόθηκε στη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας το 2015 στον Πειραιά.

«Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μία ακόμα ευκαιρία για να αναδείξουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει η χώρα μας στη ναυτιλία σε παγκόσμιο επίπεδο» επισήμανε ο κ. Βαρβιτσιώτης και προσέθεσε ότι «εκείνο που προέχει είναι η ημέρα αυτή να συνδυαστεί με ένα άνοιγμα σε καινούριες επιχειρηματικές δράσεις στον Πειραιά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Από τη πλευρά του, ο Γιάννης Μώραλης υπογράμμισε τις προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη του Πειραιά μέσα από αυτήν την εκδήλωση, αλλά και για την προβολή του λιμανιού και τις δυνατότητές του.  «Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε τη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας ως μια πρόκληση μέσα από την οποία μπορούμε να προβάλλουμε τόσο την πόλη, όσο και τις δυνατότητές της», σημείωσε συγκεκριμένα

 

About kymaeditor

Check Also

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Ε/Γ-O/Γ «AQUA BLUE»

Ενημερώθηκαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Λαυρίου, Ραφήνας, ‘Ανδρου και Καρύστου, ότι το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *