Τετ α τετ Μιχαλολιάκου με τον δήμαρχο Σαλαμίνας, Γιάννη Τσαβαρή

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, στο γραφείο του στο δημαρχείο και συζήτησαν για το θέμα της προετοιμασίας του φακέλου υποψηφιότητας του Πειραιά, υποψήφιας πόλης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν οι δράσεις που πρόκειται να γίνουν για τη Σύσταση Εταιρείας Ειδικού Σκοπού, για τον εορτασμό των 2500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2021, μια ημερομηνία ορόσημο για το δυτικό κόσμο, για τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία.

Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος με την ευκαιρία της συνάντησης, ενημέρωσε τον κ. Τσαβαρή για τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην πόλη το 2015, που ο Πειραιάς θα είναι η Ναυτική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

«Μια γιορτή που θα βρει τον Πειραιά να έχει ανοίξει τα πανιά του στην ανάπτυξη και στη ευημερία. Που ο Πειραιάς θα είναι η πρωτεύουσα των θαλασσών της Ευρώπης. Το λιμάνι της Ευρώπης. Με δρομολογημένα έργα ύψους 1 δις ευρώ, που θα κάνουν την πόλη μας ναυτιλιακό κέντρο της Ευρώπης, ελκυστική πόλη για επενδύσεις και συμμέτοχο στις τεράστιες δυνατότητες του τουρισμού και της κρουαζιέρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος.

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *