Την Δευτέρα 28 Απριλίου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Στ. Κασιμάτη

Ανοιχτή συγκέντρωση πραγματοποιεί, την Δευτέρα 28/4, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης για να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» που διεκδικεί ξανά την εντολή των δημοτών στις εκλογές της 18ης Μαϊου 2014.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση  ο συνδυασμός συνδυάζει έμπειρους αυτοδιοικητικούς, με νέα πρόσωπα, αφού ο Σταύρος Κασιμάτης επέλεξε να προχωρήσει σε ευρύτατη ανανέωση του ψηφοδελτίου του, συμπεριλαμβάνοντας σημαντικά πρόσωπα από όλους τους χώρους, εκπροσώπους του επιστημονικού, κοινωνικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου, με άμεσες αναφορές στην κοινωνία.

Τα νέα πρόσωπα που θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές ξεπερνούν το 50% των υποψηφίων, ενώ ισχυρή είναι η γυναικεία συμμετοχή, που ξεπερνά κατά πολύ την ποσόστωση.

Ταυτόχρονα, το στοιχείο της ανανέωσης συνδυάζεται με την εμπειρία και τη γνώση, αφού εκ νέου υποψήφιοι είναι 13 εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση στο Άλσος Αγίου Φιλίππου

Φιλοπεριβαλλοντική εξόρμηση  διοργανώθηκε χθες από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη ενώ  συμμετείχαν μέλη της …