Την Κυριακή η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας στα Λιπάσματα

Το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής, επέλεξε ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Χρήστος Βρεττάκος και η νέα Διοίκηση του δήμου για να πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η διαδικασία θα λάβει χώρα στις 18.30 το απόγευμα στην πρώην βιομηχανική ζώνη των λιπασμάτων στην περιοχή της Δραπετσώνας.

Κίνηση καθαρά συμβολική, αφού τον τελευταίο καιρό, γίνεται λόγος για την αξιοποίηση – εκμετάλλευση της περιοχής. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άλλος Δρόμος, αρκετό καιρό πριν κερδίσει τις εκλογές είχε διατυπώσει ξεκάθαρα και σε κάθε τόνο ότι στις προθέσεις του είναι η περιοχή να γίνει μητροπολιτικό πάρκο και να μην πέσει στα χέρια συμφερόντων.

Στελέχη του συνδυασμού, στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης χαρακτηρίζουν την επιλογή της περιοχής σαν την απαρχή μιας εποχής διεκδίκησης : «Η απόφαση της νέας δημοτικής αρχής να γίνει η καθιερωμένη ορκωμοσία των δημοτικών συμβούλων στον χώρο των λιπασμάτων δεν είναι μόνο συμβολική, αλλά επιτελεί την αρχή μιας ουσιαστικής διεκδίκησης του χώρου από τον λαό της πόλης.

Με συνεχείς πολιτιστικές δράσεις και γεγονότα, θα καθιερώσουμε νέα δεδομένα στην διεκδίκηση της πρώην βιομηχανικής ζώνης. Ανοιχτοί και ελεύθεροι χώροι, πολιτισμός, αθλητισμός θα πρέπει να είναι τα βασικά αιτήματα μας.»

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Πορεία υλοποίησης έργων σε Κύθηρα-Αντικύθηρα

Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Κυθήρων – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *