Τμηματική διακοπή κυκλοφορίας σε Θησέως και Παραλιακή.

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Πειραιά έχει προγραμματιστεί για σήμερα, λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «2ο Attica Run and Fun».

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ανώνυμη οδό Μαρίνας Φλοίσβου, από το ύψος της οδού Ναϊάδων μέχρι τη νοτιοδυτική είσοδο του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Tae Kwon Do, κατά τις ώρες 06.00 έως 13.00, καθώς και στη Βοηθητική οδό Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley και του Σ.Ε.Φ., κατά τις ώρες 08.00 έως 13.00.

Στο μεταξύ,  λόγω του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «4ο Kallithea Run», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Πειραιά, ως εξής:

Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 06.00 έως 12.00.
Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 06.00 έως 12.00.
Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φαληρέως και Αιγέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, κατά τις ώρες 08.00 έως 12.00.
Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος, κατά τις ώρες 08.00 έως 12.00.
Και στις δύο περιπτώσεις, η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τις περιοχές αυτές και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

About kymaeditor

Check Also

Στάση εργασίας απόψε στο Μετρό: Ποιά ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί – 24ωρη απεργία την Τρίτη

Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *