«Τολμήσαμε και πετύχαμε» το μήνυμα Μιχαλολιάκου για τις πεζοδρομήσεις

Τολμήσαμε και πετύχαμε είναι το μήνυμα που στέλνει ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εφαρμογή του μέτρου των πεζοδρομήσεων στον Πειραιά.

Ολόκληρη η δήλωση Μιχαλολιάκου έχει ως εξής

«Ευχαριστώ τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες, τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες και επιχειρήσεις της πόλης μας, γιατί αγκάλιασαν και στήριξαν με τη συμπεριφορά τους, την κορυφαία κυκλοφοριακή παρέμβαση, που έγινε ποτέ σε δήμο της χώρας. Τολμήσαμε και πετύχαμε.

Παρά την μεγάλη παρέμβαση τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν μικρά.

Οι «Κασσάνδρες» που έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι θα υπάρχει αρνητική αντίδραση του κοινού και μας έστειλαν επιστολή να αναστείλουμε τη Β΄ φάση των Μονοδρομήσεων, έθεσαν τους εαυτούς τους εκτός πόλης. Είναι αυτοί που δεν συνδέονται με την κοινωνία του Πειραιά και με τις ανάγκες του.

Η συμμαχία Δημοτικής Αρχής – Εργαζομένων και Δημοτών, είναι δυνατή και άρρηκτη.

Με την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η πόλη μας θα δεχθεί πολύ μεγάλη κυκλοφοριακή ανακούφιση.

Θα ακολουθήσουν : η ελεγχόμενη στάθμευση, η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ και της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση, το ΜΕΤΡΟ, το ΤΡΑΜ, τα υπόγεια παρκινγκ που αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τον κυκλοφοριακό χάρτη της πόλης.

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ τους πολίτες για την κατανόησή τους. Μαζί προχωράμε, γιατί ο Πειραιάς μας Ενώνει».

About kymaeditor

Check Also

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο λιμάνι Κερατσινίου

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα, στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στο Ικόνιο Κερατσινίου, μεταξύ …