“Το Δημοτικό Θέατρο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό”

Σε δηλώσεις προέβη ο Γιάννης Μώραλης με αφορμή την έναρξη του νέου προγράμματος του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ο δήμαρχος της πόλης τόνισε πως στόχος του είναι το Δημοτικό Θέατρο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό και να γίνει ένα ανοιχτό θέατρο για όλους του πολίτες”.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Βασικός στόχος της νέας δημοτικής Αρχής είναι το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό και να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο του Πειραιά, αλλά και ολόκληρης της χώρας. Να γίνει το Δημοτικό μας Θέατρο ένα ανοιχτό θέατρο για όλους του πολίτες.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το νέο πρόγραμμα, το οποίο είναι αντάξιο των απαιτήσεων όλων μας. Είναι ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Με όλες μας τις δυνάμεις ξεπερνούμε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Πορευόμαστε με σωστό προγραμματισμό, έλεγχο αλλά και συνετή οικονομική διαχείριση προκειμένου να εξασφαλίσουμε όχι μόνο την βιωσιμότητα αλλά και την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά . Για να γίνει ο Πειραιάς μας ένας σημαντικός πόλος έλξης για τις τέχνες και τα γράμματα.”

About kymaeditor

Check Also

Ελληνική Λύση: Ερώτηση για τη βραχονησίδα Απόνησο του Αγκιστρίου

Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης της Β’ Περιφέρειας Πειραιά , κ, Ασημακοπούλου Σοφία-Χάιδω κατέθεσε ΠΡΟΣ: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *