Το διακομματικό σχέδιο για την συγκέντρωση 180 βουλευτών στην προεδρική εκλογή αποκάλυψε ο Τραγάκης

To σχέδιο για το πώς θα βρεθούν 180 βουλευτές στην προεδρική εκλογή αποκάλυψε, σε συναδέλφους και βουλευτές,  ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής β΄Πειραιώς της Ν.Δ. Γιάννης Τραγάκης, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , δεν είναι δυνατόν να υπάρξει προσέγγιση μεμονωμένων ανεξάρτητων βουλευτών και εάν υπάρξει δεν πρόκειται να φέρει – λόγω και της συγκυρίας – αποτέλεσμα.

«Η μέθοδος των… “τσιμπητών” ανεξάρτητων βουλευτών δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Δηλαδή να εντοπίζουν κάποιον και να τον “τσιμπούν” μεμονωμένα από το πλήθος για να τον πείσουν εν συνεχεία να ψηφίσει δεν θα πιάσει.

Αυτό που μπορεί να πιάσει είναι να υπάρξει μία συντονισμένη κοινοβουλευτική ομάδα από τους ανεξάρτητους και η ομάδα αυτή να πάρει συντεταγμένα απόφαση να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με απόφαση δηλαδή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων» είπε συγκεκριμένα.

Οταν ρωτήθηκε ο κ. Τραγάκης ποιος μπορεί να ηγηθεί αυτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ώστε να μπορεί να έχει και παρεμβατικότητα σε όλους, απάντησε:

«Μόνον ένας, και αυτός είναι ο κ. Λυκούδης». Και προέβλεψε μάλιστα ότι ως τον Δεκέμβριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων θα αριθμεί περί τους 30 βουλευτές!

 

About kymaeditor

Check Also

Σεισμός 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Παλαιοχώρα Χανίων

Tο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα, στις 18:38 ώρα Ελλάδος, το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *