«Το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί κέντρο Τουρισμού και Πολιτισμού»

Με τον Πρόεδρο της CLIA Europe (Διεθνής Ένωση Εταιριών Κρουαζιέρας) κ. Pierfrancesco Vago, τον κ. Βο Larsen Διευθυντή της CLIA και τον κ. Κυριάκο Αναστασιάδη, μέλος του Δ.Σ. της CLIA Europe, συναντήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε. ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο Γεν. Δ/ντής κ. Στ. Χατζάκος και ο Γ.Γ. της MedCruise καθηγητής Θάνος Πάλλης.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ανάπτυξη της Παγκόσμιας Κρουαζιέρας και τη σταθεροποίηση της ελληνικής κρουαζιέρας μετά το 2010 σε σταθερά μέσα ποσοστά. Η επίσκεψη του Προέδρου της CLIA, ο οποίος είναι και κορυφαίο στέλεχος της MSC, συνδυάστηκε με τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης της MedCruise, η οποία συνέρχεται στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα, παράλληλα με τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Seatrade στην ίδια πόλη.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης:  “ο θαλάσσιος τουρισμός είναι ένα ιδιαίτερα ευπαθές προϊόν στις τοπικές και διεθνείς κρίσεις, από τις οποίες δοκιμάζεται και φέτος η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ευτυχώς οι θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και Ιονίου είναι “θάλασσες ασφάλειας και ειρήνης” και με τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν θα δοκιμάσουν μεγάλες διαταραχές. Ειδικά το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί έναν υπερσύγχρονο κόμβο παροχής πλήρων υπηρεσιών σε επιβάτες και πλοία, κέντρο πλέον Τουρισμού και Πολιτισμού”.

About kymaeditor

Check Also

Με ειδικότητες στη ναυπηγική βιομηχανία η ΕΠΑΣ Μαθητείας Ελευσίνας το επόμενο έτος – Συμφωνία ONEX Shipyards-ΔΥΠΑ

Με ειδικότητες στη ναυπηγική βιομηχανία όπου οι μαθητευόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν και αμοιβόμενη πρακτική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *