Το λόγο στους πολίτες δίνει ο δήμος Νίκαιας- Ρέντη για το τι θέλουν την πενταετία 2015-2019

Μια σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο δήμος Νίκαιας- Ρέντη αφού απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν δημόσια διαβούλευση για το τι θέλουν να γίνει στο Δήμο την πενταετία 2015-2019

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη καλούν τους τοπικούς φορείς συλλογικής εκπροσώπησης, τους επαγγελματικούς, εμπορικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και φιλανθρωπικούς συλλόγους, τις τοπικές οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τις εθελοντικές, μη κυβερνητικές οργανώσεις/ κινήσεις πολιτών του Δήμου και κάθε ενδιαφερόμενο/η να συμμετάσχουν στην Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση για το πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου 2015-2019.

Στόχος της διαβούλευσης είναι να καταγραφούν οι απόψεις και οι προτάσεις όλων των αρμόδιων φορέων αλλά και των πολιτών, αναφορικά με τους άξονες, τα μέτρα και τους στόχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Η ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει 16 ημέρες, ξεκίνησε την 15/1/2015 και λήγει την 31/1/2015

Το κείμενο του Ε.Π. Ενότητα 1: Στρατηγικός Σχεδιασμός καθώς και το σχετικό ερωτηματολόγιο που αφορά τη Δημόσια Διαβούλευση είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου προκειμένου να συμπληρωθεί από τους αρμόδιους φορείς του Δήμου και από κάθε ενδιαφερόμενο/η.

Το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο μπορείτε να:

· το καταθέσετε στο τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, στο παλαιό κτίριο του Δημαρχείου της Νίκαιας στην οδό Γρεβενών 5-7

· το στείλετε με φαξ στο 213 2075 293, με την επισήμανση «Προς Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης»

· το στείλετε με e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Για διευκρινίσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης,

τηλ. 213 2075 287 (κα Σούκουλη).

About kymaeditor

Check Also

H Άνδρος στην κορυφή της λίστας με τα 7 καλύτερα νησιά του κόσμου, για φυσιολατρικές και πολιτιστικές εμπειρίες

Στην κορυφή της λίστας με τα 7 καλύτερα νησιά του κόσμου που προσφέρονται για φυσιολατρικές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *