Το Ρέα καταφέρνει να διατηρεί χαμηλά τιμολόγια νοσηλείας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Υγείας , σε μία περίοδο που οι Έλληνες πολίτες έχουν απόλυτη ανάγκη για περίθαλψη προσιτή και ασφαλή. Η δέσμευση του κ. Τσίπρα είναι σαφής για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση καθώς και εξασφάλιση δωρεάν πρόσβασης στην περίθαλψη για όλους.

Την ίδια στιγμή οι ιδιωτικές κλινικές δίνουν ένα πραγματικό αγώνα επιβίωσης και διατήρησης των θέσεων εργασίας σε κλίμα  έντονων μνημονιακών παρεμβάσεων και περικοπών. Η ασάφεια της συμμετοχής των ασφαλιστικών φορέων στη νοσηλεία ασθενών σε ιδιωτικές κλινικές  και οι ,χωρίς προειδοποίηση, περικοπές (clawback-rebate) που προηγήθηκαν  έχει κάνει πιεστική την ανάγκη για αύξηση της οικονομικής συμβολής  των ασθενών στα νοσήλια.

Σε αυτό το κλίμα, και παρά τις πιέσεις, το Μαιευτήριο του Πειραιά και των Νοτίων Προαστίων, το Ρέα, κατάφερε και πάλι να διαμορφώσει τον τιμοκατάλογο του στα χαμηλότερα επίπεδα της ελληνικής αγοράς. Την ίδια στιγμή  διατηρεί ακέραιο το χαρακτήρα του και την ευελιξία του ως “μαιευτήριο των γιατρών” και εξασφαλίζει εξαιρετικής ποιότητας παροχές υπηρεσιών υγείας τόσο στη Μαιευτική -Γυναικολογία όσο και σε ευρύ φάσμα άλλων ειδικοτήτων.

About kymaeditor

Check Also

Νέα οδηγία ΠΟΥ για την Covid: Οι υγιείς ενήλικες κάτω των 60 δεν χρειάζονται επιπλέον δόση εμβολίων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι οι υγιείς ενήλικες, κάτω των 60 ετών, δεν χρειάζονται επιπλέον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *