Το ραντεβού της Κυριακής δεν είναι υποσχέσεις και «θα», το κάλεσμα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Νίκου Καστανιά

Το δικό του κάλεσμα απευθύνει στους ψηφοφόρους της Περιφέρειας Αττικής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, Νίκος  Καστανιάς.

Το κείμενο κάλεσμα έχει τίτλο «Το ραντεβού της Κυριακής είναι για τον Πειραιά που μας ενώνει…»

Είναι για τα παιδιά μας, για να έχουν μέλλον εδώ, στο μεγάλο, ευρωπαϊκό Λιμάνι. Είναι η πρώτη αρχή, για το νέο Αναπτυξιακό Σχέδιο του Πειραιά, που πρέπει, όλοι μαζί οι φορείς να συμφωνήσουμε.

Είναι για να βρούμε μια δημιουργική απάντηση απέναντι στην ανεργία, μαζί με τους ναυτικούς μας, όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τις επιχειρήσεις, που δοκιμάζονται στον καιρό της κρίσης.

Είναι για να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο, το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας μας. Να μην μείνει κανέις Πειραιώτης, πεινασμένος και ανέστιος.

Είναι για να δηλώσουμε παρόντες, στο νέο Πειραιά, που θαλασσοκρατεί, επιχειρεί, καινοτομεί κι είναι υπερήφανος για την κληρονομιά Ιστορίας και Πολιτισμού, που αξιώθηκε.

Το ραντεβού της Κυριακής δεν είναι με τα κενά λόγια, που διχάζουν. Είναι με τον Πειραιά της Ενότητας, της Δημιουργίας, του Νοικοκυρέματος, της Προκοπής. Με τον δικό μας Πειραιά, που χτίζουμε με έργο!

Το δικό μας ραντεβού της Κυριακής, δεν είναι υποσχέσεις και «θα». Είναι εγγυημένο με έργο. Έχει υπογραφεί, χρόνια τώρα, από τον Γιάννη Σγουρό.

΄Έχουμε το δικό μας, κυριακάτικο δρόμο. «Αττική, Γιάννης Σγουρός, Μόνο με Έργο».

About kymaeditor

Check Also

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων: Αρχαιολογικός περίπατος στο Ιερό του Ποσειδώνα στην Καλαυρεία Πόρου

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία θρησκευτικά κέντρα του Αργοσαρωνικού, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *