Τροπολογία Κατσαφάδου για παράταση της προθεσμίας της κινητικότητας

Τροπολογία με την οποία παρατείνεται η προθεσμία της κινητικότητας κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος.
Συγκεκριμένα, προκειμένου ο υπάλληλος να μη χάσει ούτε μια μέρα από την υποβολή της αίτησής του, πρότεινε να αντικατασταθεί η φράση «Εντός τριών ημερών από τη λήξη της προθεσμίας της προηγούμενης παραγράφου» στο άρθρο 63 του Νόμου 4277/2014 από τη φράση « Από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της υποβολής της αιτήσεως και έως την 31η -12-2014».

Στην αιτιολογική έκθεση, ο βουλευτής αναφέρει:

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή των υπαλλήλων στις προηγούμενες φάσεις του προγράμματος της κινητικότητας παρουσιάζονται επιπλέον πλείστα αιτήματα υπαλλήλων αλλά και φορέων για παράταση των προθεσμιών της κινητικότητας για το λόγο ότι πρόκειται για διαδικασία ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική.
Για το λόγο αυτό, με την παρούσα προτείνεται παράταση των ημερομηνιών υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων υπαλλήλων, αλλά και της έκδοσης των αποφάσεων των αρμοδίων για το διορισμό οργάνων των φορέων υποδοχής.
Με την παράγραφο 2 της προτεινόμενης διάταξης διασαφηνίζεται ότι τα αρμόδια προς διορισμό όργανα των ΝΠΔΔ των ΟΤΑ που εξέδωσαν τις αποφάσεις μετάταξης μέχρι και την 3-10-2014 ήταν τα αρμόδια κατά χρόνο όργανα και ως εκ τούτου οι πράξεις τους δημοσιεύονται και ολοκληρώνονται.

About kymaeditor

Check Also

Έως και τις 22 Απριλίου οι αιτήσεις στο ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου

Σχετικά με τις αιτήσεις στο ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *