Τρύπα σε αυλή σπιτιού στη Νίκαια άνοιξε ο μετροπόντικας.

Τρύπα στον κήπο μιας μονοκατοικίας στη Νίκαια επί της οδού Ικονίου προκάλεσε ο μετροπόντικας χαράζει την πορεία της επέκτασης του μετρό προς τον Πειραιά.

Λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί, και ενώ ο μετροπόντικας είχε φθάσει σε απόσταση περίπου 130 μέτρων από την πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Νίκαια «χτύπησε» σε μπάζα που είχαν φράξει πηγάδι το οποίο βρίσκεται στον κήπο της μονοκατοικίας.

Αρχικά από το πηγάδι άρχισαν έγινε υπερχείλιση υδάτων, από τον μετροπόντικα που χρησιμοποιούνται στην εκσκαφή των βράχων και, στη συνέχεια μόλις άνοιξε η τρύπα τα μπάζα «ρουφήχτηκαν» προς τα κάτω.

Έντρομοι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ειδοποίησαν την Αττικό Μετρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι δεν υπέστη ζημιές επειδή το έδαφος είναι βραχώδες. Τα συνεργεία έκλεισαν την τρύπα με σκυρόδεμα αλλά οι ιδιοκτήτες του σπιτιού θα μείνουν για μερικές μέρες σε ξενοδοχείο –με έξοδα του αναδόχου- επειδή προκλήθηκε βλάβη στο αποχευτικό σύστημα της μονοκατοικίας.

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Περάματος: Ομόφωνη απόφαση ΔΣ για κινητοποιήσεις και δικαστικές ενέργειες για αντιμετώπιση των αραιών δρομολογίων στο πορθμείο Πέραμα-Σαλαμίνα

Με  ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος, κατά την πρόσφατη  συνεδρίαση του , εξουσιοδότησε τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *