«Υπάρχουν γενικευμένα κρούσματα παραβίασης της εκλογικής νομιμότητας»

«Γενικευμένα κρούσματα παραβίασης της εκλογικής νομιμότητας υπάρχουν στην πόλη μας», κατήγγειλε, αφού ψήφισε, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θεόδωρος Δρίτσας. «Είμαστε αισιόδοξοι και είμαστε βέβαιοι ότι από αύριο ο Πειραιάς θα φροντίζει για το μέλλον του», κατέληξε.

“Ο Πειραιάς μπορεί να αισιοδοξεί”

Ο Θοδωρής Δρίτσας  ψήφισε στο 5527 εκλογικό τμήμα στην Ιωνίδειο Σχολή. Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Δρίτσας  δήλωσε πως «Σήμερα ο λαός κρατάει τη δύναμη στο χέρια του. Ο Πειραιάς αλλάζει, η περιφέρεια αλλάζει, η Ελλάδα αλλάζει. Από το πρωί στις κάλπες, κυοφορείται αυτή η αλλαγή. Μέχρι το βράδυ να μην λείψει κανείς από τη μάχη του Πειραιά, από τη μάχη της Δημοκρατίας. Ευχαριστώ όλες και όλους που εργάζονται ώστε να διεξαχθεί άψογα η εκλογική διαδικασία. Το έργο τους, είναι δύσκολο, γιατί έχουμε γενικευμένα κρούσματα ανοιχτών παραβιάσεων της νομιμότητας. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία. Ο Πειραιάς μπορεί να αισιοδοξεί”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τα κρούσματα που καταγγέλθηκαν για «παραβίαση της νομιμότητας» ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε «στα τραπεζάκια που είχαν στηθεί σε περίοπτες θέσεις για τη διανομή σταυρομένων ψηφοδελτίων» και στηλίτευσε τα «κηρύγματα από άμβωνος υπέρ του κ. Μώραλη που παρατηρήθηκαν σήμερα το πρωί σε ορισμένες ενορίες όπως του Αγίου Νείλου αλλά και σε άλλες».

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Κλειστά ΚΕΠ λόγω ανακαίνισης

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο του έργου «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΠ» που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *