Υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης ο Στυλιανίδης

Με καλό μάτι βλέπει την δημιουργία μιας οικουμενικής κυβέρνησης, «μέχρι η χώρα να βγει από το αδιέξοδο», όπως είπε, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο βουλευτής της Ν.Δ.  σε συνέντευξη του στο Παραπολιτικά  90,1 αναφέρθηκε και στον Κώστα Καραμανλή αποκαλώντας τον «χρυσή εφεδρεία για το τόπο»

«Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι η Ν.Δ. με τις κατάλληλες κινήσεις θα παρατείνει τον κυρίαρχο ρόλο της στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αν δεν το πετύχει αυτό, τότε εκτιμώ ότι μια οικουμενική συνεργασία των κομμάτων θα μπορούσε να δώσει λύσεις. Όποιος δεν έχει την ωριμότητα από την αντιπολίτευση να αποδεχθεί μια τέτοια λύση τότε θα κριθεί από το λαό» τόνισε αρχικά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

«Είναι έμπειρος και μπορεί να βοηθήσει ο Καραμανλής»

Ως «καραμανλικός», μιας και έτσι χαρακτηρίζεται ο κ. Στυλιανίδης, μίλησε και για το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας: «Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος του Καραμανλή. Αποτελεί όμως μια χρυσή πολιτική εφεδρεία. Αν θα πρέπει να αξιοποιηθεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας ή σε πιο ενεργό πόστο της πολιτικής είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο ίδιος. Είναι πολύτιμος ακόμη και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Είναι έμπειρος και μπορεί να βοηθήσει».

«Ανασυγκρότηση  στο θέμα της αγοράς»

Ανασυγκρότηση και στο θέμα της αγοράς ζήτησε ακόμα ο κ. Στυλιανίδης, σημειώνοντας ότι στην αγορά υπάρχουν υγιείς δυνάμεις που θα πρέπει να στηριχθούν και να αναδειχθούν. “Η αγορά είναι φτιαγμένη για να παράγει πλούτο και η πολιτική για να επιβλέπει και να παράγει πολιτική. Το κράτος θα πρέπει να αναπροσδιορίσει τα όρια και τους ρόλους του καθενός” σημείωσε με έμφαση ο κ. Στυλιανίδης

Για τη κεντροδεξιά

Όσον αφορά στην ανασυγκρότηση της κεντροδεξιάς κι αν ο πρώην πρωθυπουργός θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε: «Έχουμε δυνάμεις και ανθρώπινες και πολιτικές, οι οποίες είναι χρήσιμες να αξιοποιηθούν για το καλό της χώρας».

 

About kymaeditor

Check Also

Γοργοπόταμος: 80 χρόνια από τότε που άλλαξε η ιστορία

Με την καθιερωμένη εκδήλωση στη γέφυρα του Γοργοπόταμου κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *