“Υποστηρικτής μεγάλων εφοπλιστικών και επιχειρηματικών συμφερόντων ο Μώραλης»

Προσωπική επίθεση εναντίον του Γιάννη Μώραλη εξαπέλυσε η Ελπίδα Παντελάκη. Η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ,  χαρακτήρισε τον ανθυποψήφιο της ως «υποστηρικτή μεγάλων εφοπλιστικών και επιχειρηματικών συμφερόντων» ενώ έριξε τα βέλη της και σε Ανδρέα Ανδριανόπουλο και Χρήστο Αγραπίδη που τάχθηκαν στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη

Αναλυτικά η δήλωση

«Η παρουσίαση της Διακήρυξης του συνδυασμού του κ. Μώραλη επιβεβαίωσε ότι είναι υποστηρικτής μεγάλων εφοπλιστικών και επιχειρηματικών συμφερόντων», δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη.

Συνεχίζοντας η κ. Παντελάκη σημείωσε ότι «από την ανάπτυξη που οραματίζεται, το κεφάλαιο έχει να προσμένει σε αύξηση της κερδοφορίας του, ενώ οι εργαζόμενοι και ο λαός θα συνεχίσουν να αναμετριούνται με την ανεργία, τη φτώχεια, την ανασφάλεια».

«Ο Πειραιώτικος λαός δεν έχει να προσμένει από επίδοξους σωτήρες που είναι εκπρόσωποι των εφοπλιστών, πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όταν υποστηρίζεται από πολιτικούς όπως ο Ανδριανόπουλος και ο Αγραπίδης, που είναι πρώην δήμαρχοι Πειραιά», ανέφερε η ίδια.

Και κατέληξε:
«Ο λαός μπορεί να περιμένει μόνο από τον αγώνα του. Για αυτό πρέπει να αξιοποιήσει τις εκλογές για να βελτιώσει το συσχετισμό δύναμης υπέρ του, με ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμο».

About kymaeditor

Check Also

EL PAIS: Η Άνδρος στους 10 καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2024

Την ‘Ανδρο περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος με τους δέκα ιδανικούς εναλλακτικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς που προτείνει …