Υποτροφίες κληροδοτήματος Κωνσταντίνου Κριεζή για πτυχιούχους καταγόμενους από την Ύδρα ή τις Σπέτσες.

To Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοίνωσε  υποτροφίες για μεταδιδακτορικές ή μεταπτυχιακές σπουδές στο Εξωτερικό που  προέρχονται από το κληροδότημα Κωνσταντίνου Κριεζή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις (3) υποτροφίες για μεταδιδακτορικές ή μεταπτυχιακές σπουδές στο Εξωτερικό, για μία τριετία, στους καλύτερους διδάκτορες ή και πτυχιούχους της Ιατρικής Σχολής, Οδοντιατρικού Τμήματος και της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών όλων των ΑΕΙ της Χώρας και σε περίπτωση που δεν υπάρχουν όλων των λοιπών Σχολών των ΑΕΙ της Χώρας, που κατάγονται από την ΄Υδρα και τις Σπέτσες και κατέχουν την Αγγλική ή Γαλλική γλώσσα, προτιμωμένων σε περίπτωση ισοψηφίας εκείνων που φέρουν εξ αίματος το επώνυμο «Κριεζής» από την ΄Υδρα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι που να κατάγονται από ΄Υδρα και Σπέτσες, θα γίνονται δεκτοί στον διαγωνισμό και όσοι κατάγονται από άλλες περιοχές της Ελλάδος. (Ηλικία μέχρι 27 ετών).

Μηνιαίο ποσό υποτροφίας Ευρώ 700,00. Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν, με διαγωνισμό. Υποβολή αιτήσεων εως 22/02/2016

About kymaeditor

Check Also

“Φορτίζω παντού” για Πέραμα, Κερατσίνι και Σαλαμίνα

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *