Υπουργός έστειλε το μπαμπά του.

σχολή δοκίμων
Τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο καθώς και την επέτειο των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13 τίμησε χθες το Πολεμικό Ναυτικό στην καθιερωμένη ειδική εκδήλωση στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια.
‘Είστε φύλακες του Αρχιπελάγους αποφασισμένοι και ταγμένοι στο καθήκον’ είπε απευθυνόμενος στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού ο κ. Δένδιας.
Ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευ. Αποστολάκης τόνισε ότι το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκεται σε ετοιμότητα διακλαδικής συνεργασίας με τα άλλα σώματα στρατού.
Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ Σεραφείμ , ο δήμαρχος κ. Γ. Μώραλης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δ. Κουτσούμπας, οι βουλευτές Πειραιώς κ.κ. Κ. Κατσαφάδος, Θ. Δρίτσας, Π. Μελάς, ο α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γ. Τραγάκης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Λαμπρόπουλος ενώ από τη γιορτή της ναυτοσύνης απουσίαζε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μ. Βαρβιτσιώτης ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον μπαμπά του κ. Ι. Βαρβιτσιώτη.

About kymaeditor

Check Also

Νέα υπερπτήση τουρκικού μη επανδρωμένου UAV πάνω από την Κίναρο

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις. Σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 09:15 τουρκικό μη επανδρωμένο UAV πραγματοποίησε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *