Υποψήφιος δήμαρχος Περάματος ο Μανιάτης Δημήτρης Θεοδωρολέας

 Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ρίχνεται ο Μανιάτης Δημήτρης Θεοδωρολέας, που βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος Περάματος. Ο ιατρός στο επάγγελμα  δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα  και κατεβαίνει  επικεφαλής με το συνδυασμό «Νέο Πέραμα». Την ερχόμενη Τετάρτη μάλιστα πραγματοποιεί τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου, επί της Λεωφόρου Ειρήνης 83. Αρχή του συνδυασμού είναι, όπως έχει τονίσει ο ίδιος, «Ένας για όλους, όλοι για έναν», χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.

«Αντικρίζοντας τις σκληρές απαιτήσεις μιας δύσκολης εποχής που διανύουμε έχουμε ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα φιλικό, ανθρώπινο, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Το αξίζουμε.

Το «Νέο Πέραμα» διαθέτει και τα πρόσωπα και τις ιδέες για μία νέα πολιτική ζύμωση μακριά από χρώματα, μικροκομματισμούς και συμφέροντα. Είναι η μοναδική, πραγματικά, ανεξάρτητη πρόταση της πόλης μας. Επίκεντρο των προσπαθειών μας είναι ο άνθρωπος, οι συνδημότες μας, η καθημερινότητα των οποίων πρέπει να γίνει καλύτερη» αναφέρεται στην ανακοίνωση του, ο Δημήτρης Θεοδωρολέας, με αφορμή τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στις 26 Μαρτίου.

About kymaeditor

Check Also

“Φορτίζω παντού” για Πέραμα, Κερατσίνι και Σαλαμίνα

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης …