Υποψήφιος με το συνδυασμό Σαλαλέ ο Νίκος Γιούτσος

Τις υπηρεσίες του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι έτοιμος να προσφέρει ο Νίκος Γιούτσος, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με την «Πολιτεία Αλληλεγγύης» Ανάπτυξης του Χρήστου Σαλαλέ στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Ο Νίκος Γιούτσος με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Σαλαλές δήλωσε: «Κάποτε έδινα την χαρά στα γήπεδα. Στις σημερινές δύσκολες μέρες για το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα μαζί με τον Χρήστο Σαλαλέ και την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θέλω να προσφέρω σε αυτήν την μεγάλη πόλη του ευρύτερου Πειραιά, ιδίως στον τομέα που αφορά στους νέους, στον αθλητισμό. Τον αθλητισμό που και στα δικά μας δύσκολα χρόνια όπως τα σημερινά, ήταν το καταφύγιο των νέων ανθρώπων που σήμερα είναι με γκρίζα μαλλιά. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για ένα άλλο γκολ. Το γκολ της Αλληλεγγύης, το γκολ της Ανάπτυξης στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστος Σαλαλές υποδεχόμενος τον υποψήφιό του πλέον Νίκο Γιούτσο δήλωσε: «Είναι τιμή για την παράταξή μας, είναι χαρά και τιμή για εμένα προσωπικά, να κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας ο Θρύλος του ΘΡΥΛΟΥ Νίκος Γιούτσος. Τον υποδέχομαι με συγκίνηση, μεγαλύτερη από την συγκίνηση που πρόσφερε και σε μένα όταν μικρό παιδί ήμουν θαυμαστής του στα γήπεδα. Τον ευχαριστώ που μου δίνει μετά από πολλά χρόνια την ευκαιρία να ξαναφωνάξω “Έμπαινε Γιούτσο”!. “Έμπαινε Γιούτσο”!, για ένα καλύτερο Κερατσίνι μία καλύτερη Δραπετσώνα “Έμπαινε Γιούτσο”!  για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει. Έναν Δήμο πρωταθλητή όπως ο Νίκος Γιούτσος».

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *