Φουντώνουν τα σενάρια για τοποθέτηση Μιχαλολιάκου στον ΟΛΠ

Φουντώνουν τα σενάρια και πληθαίνουν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά, φαίνεται να βρίσκεται στα σχέδια της κυβέρνησης (εν όψει του επικείμενου ανασχηματισμού) προκειμένου να τεθεί επικεφαλής του ΟΛΠ, παίρνοντας τη θέση του Γιώργου Ανωμερίτη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας vimaonline, φοπλιστικοί κύκλοι με πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου θεωρούν τον κ. Μιχαλολιάκο το καταλληλότερο πρόσωπο για την προεδρία του ΟΛΠ προκειμένου να αποτελέσει αντίβαρο στη Δημαρχία Μώραλη.

Το Μέγαρο Μαξίμου “καλοβλέπει” την επιλογή Μιχαλολιάκου για τον ΟΛΠ και με τον τρόπο αυτό θα επιχειρήσει να κατευνάσει τις όποιες αντιδράσεις εκ μέρους του και εκ μέρους των Νεο-Δημοκρατών, που δεν είδαν με καλό μάτι την υπόγεια στήριξη που έδωσαν κορυφαία στελέχη της ΝΔ στο συνδυασμό Μώραλη – Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού όταν έμαθε τη σχετική φημολογία δεν πίστευε στα αυτιά του καθώς θεωρούσε ότι το κεφάλαιο Μιχαλολιάκος έχει τελειώσει στον Πειραιά μιά και καλή.

Μάλιστα, κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ. που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Μαρινάκη, δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και ανέφερε ότι όλα είναι πιθανά.

About kymaeditor

Check Also

Με ειδικότητες στη ναυπηγική βιομηχανία η ΕΠΑΣ Μαθητείας Ελευσίνας το επόμενο έτος – Συμφωνία ONEX Shipyards-ΔΥΠΑ

Με ειδικότητες στη ναυπηγική βιομηχανία όπου οι μαθητευόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν και αμοιβόμενη πρακτική …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *