«Φτάνουν πια οι αδιέξοδες υποσχέσεις» διεμήνυσε από την Αμφιάλη ο Φώτης Μελάς

Πλήθος κόσμου αποθέωσε για μία ακόμη φορά τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου -Δραπετσώνας και υποψήφιο Δήμαρχο κ.Φώτη Μελά.

Παρά το τσουχτερό κρύο τα παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους πολίτες έκαναν την ατμόσφαιρά ιδιαιτέρως ζεστή στην πλατεία Νίκης στην Αμφιάλη.

Μας οπλίζεται με δύναμη για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, έναν Δήμο πρότυπο , είπε ο Φώτης Μελάς.  Τόνισε ότι φτάνουν πια οι αδιέξοδες υποσχέσεις καθώς οι πολίτες διαθέτουν και κρίση και μνήμη.

Σημείωσε ότι όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά και κοινός αντίπαλος είναι τα προβλήματα με τα οποία οφείλουμε να συγκρουστούμε.

«Δώστε μου δύναμη»

Ο κ. Μελάς ζήτησε από όλους τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να του δώσουν τη δύναμη προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο και το όραμα του και να επιστρέψει η Πόλη στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Όταν διαβάζουμε την απόγνωση στα μάτια των συνδημοτών μας έχουμε υποχρέωση να μεταγγίσουμε την ελπίδα. είπε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας.  Δεσμεύτηκε επίσης εκ νέου για χρηστή αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων με εντιμότητα και διαφάνεια.

Σημείωσε ότι ήρθαμε όχι για να μοιράσουμε αλλά για να ξανασμίξουμε τον κόσμο και ΔΕ θα επιτρέψουμε σε κανένα να βάλει το ΕΓΩ του πάνω από το ΕΜΕΙΣ.

Ο κ. Μελάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους του Δήμου για το έργο που προσφέρουν λέγοντας ότι κανείς πια δε θα μένει απλήρωτος.

Ευχήθηκε τέλος σε όλους του υποψηφίους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης καλή δύναμη και σε όσους διεκδικούν το χρίσμα της Δημαρχίας καλό αγώνα.

About kymaeditor

Check Also

Ελληνική Λύση: Ερώτηση για τη βραχονησίδα Απόνησο του Αγκιστρίου

Η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης της Β’ Περιφέρειας Πειραιά , κ, Ασημακοπούλου Σοφία-Χάιδω κατέθεσε ΠΡΟΣ: …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *